- Güncellendi:
- 25 Mayıs 2017
- 220 m2
- 4 Yatak odaları
- 3 Banyolar
Description
Budva, Rijeka Reževića’da bulunan bu seçkin villa 210 metrekaredir.
Özellikler
Villa büyüklüğü: 210m2
Arazi büyüklüğü: 340m2
Yatak odası: 4
Banyo: 3
Park alanı: 2
Budva’ya uzaklığı: 9km
Rijeka Reževića yerleşkesinde bulunan yüzme havuzlu şık villa Karadağ kıyılarının en gözde noktalarından birinde yer alıyor. Han, dört yatak odası, üç oturma odası, üç banyo, tuvalet ve yemek odasından oluşan dairenin 2 araba kapasiteli park alanı da mevcuttur. Daire merkezi ısıtma sistemi ve klima olanağı da sağlıyor.
Eşsiz bir deniz manzarası tarafından karşılaşacağınız bu dairenin bulunduğu nokta Budva’ya 9, Tivat Havalimanı’na 30, Podgorica Havalimanı’na 35 ve Bar vapur iskelesine 30 kilometre mesafededir.
Karadağ’da otel sayısı çok az olduğu ve ülke harika yaşam koşullarına sahip olduğu için evlerin kiralanma potansiyeli çok yüksektir.
Biz “Home In Montenegro” olarak satın alım sürecinden sonra evlerinizin kiralanmasını sağlıyoruz, kiracı girişlerinde temizlik sağlıyor, çıkışlarında evin kontrolünü yapıyor ve kazanılan kira gelirinin hesaplarınıza aktarımını gerçekleştiriyoruz. Eviniz kiralandığı süre içerisinde ya da bizzat siz evinizi kullanırken 7/24 teknik servis hizmetlerimizden de yararlanabileceksiniz.